Telefonie en mobiele telefonie

Zowel voor een vaste lijn als voor mobiele telefonie heeft Telenet het interessantste aanbod. Kies uit de verschillende formules voor het abonnement dat het best bij jou past. Of combineer verschillende nummers onder één account voor extra voordelige tarieven. Onze experten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft abonnementsformules en toestellen. Hier vind je alvast meer over WIGO en YUGO.

Is je gezinssituatie gewijzigd? Kom dan zeker eens langs om de mogelijkheden te bekijken!
telenet - telefonie - centerzuid
telenet - internet - centerzuid

Het snelste internet

De snelste internetaansluiting vind je bij Telenet. Afhankelijk van je gezinssituatie en mediagebruik kunnen je noden en wensen variëren. Onze experten helpen je graag bij het kiezen van de beste formule op maat. Je hebt al een internetaansluiting vanaf € 28,60 per maand. Wil je een nieuwe aansluiting aanvragen of ga je binnenkort verhuizen? Kom dan zeker eens binnen bij Telenet Center Zuid voor een snelle afspraak.

Onze adviseurs kunnen doorgaans sneller een installatie inplannen dan wanneer je dat zelf online doet!

Tv en entertainment

Optimaal genieten van het tv-aanbod doe je met Telenet. Onze pakketten in combinatie met een supersnelle internetaansluiting zorgen voor een ultieme entertainmentervaring. Breid het aanbod uit met Play, Play More of Play Sports voor een ongezien zenderaanbod, de beste series en 7 dagen terugkijk TV.

Wil je de extra diensten van Telenet uittesten? Kom dan langs voor een gratis demo of een proefabonnement!
telenet - tv
telenet - digicorder

Ruil gratis je Telenet digicorder om

Heb je nog een oude digicorder of decoder van Telenet? Breng hem dan binnen bij Telenet Center Zuid en ruil hem om voor een nieuw exemplaar. Zo geniet je van de nieuwste features en kan je Netflix kijken via je digicorder.

Kom langs in Telenet Center Zuid te Antwerpen en ontdek de mogelijkheden van de nieuwe digicorder!
wigo - telenet

WIGO is de ideale all-in formule voor het hele gezin. Eén vast bedrag voor tv, data, mobiele telefonie en wifi. Het allerbeste van Telenet voor thuis en onderweg.

Telenet TV:

Op al je schermen.

Een volle pot data:

Om te delen met je familie.

Onbeperkt bellen:

Op elk toestel.

Ultrasnel onbeperkt internet thuis:

Met het slimste Wifi-systeem.

yugo - telenet

YUGO neem je voor jou alleen of met twee. Het beste entertainment gecombineerd met het beste van Telenet voor thuis en onderweg.

De YUGO TV-app:

Kijken zonder digibox.

Het beste entertainment:

Play en de 20 populairste tv-zenders.

Zorgeloos mobiel:

Massa's data en 3 apps zonder dataverbruik.

Ultrasnel onbeperkt internet thuis:

Met het slimste Wifi-systeem.