From Victoria With Love
With passion for candles & scents

From Victoria With Love

Vanaf nu kan je de prachtige geurkaarsen van From Victoria with Love ook bij ons kopen.
De geur is een samenstelling van teak, tonkaboon en patchouli, de kaarsen zijn daarenboven heropvulbaar zodat je ze kan blijven hergebruiken!

De kaarsen van From Victoria with love zijn steeds beschikbaar in 3 formaten:
• Toi & moi formaat: ±40 branduren, hoogte 9cm, ∅10cm
• Glamour / Hairy / Glossy formaat: ±100 branduren, hoogte 13cm, ∅14cm
• XL formaat: ±400 branduren, hoogte 26cm, ∅20cm

Kaars gebruiksinstructies

Een kaarsje op de juiste manier branden is niet eenvoudig!
De meeste mensen kopen een kaars in de winkel, steken het aan, laten het een uur branden, blazen het uit en dat is dat. Dit is niet de juiste manier om een kaars te branden. Hieronder vindt u informatie over hoe u goed voor uw kaarsen moet zorgen en uw kaarsen langer kunt laten branden en beter kunt branden.

Je kaars schoonmaken
Vaak koop je ergens een kaars die heeft gezeten en die stof of andere materie kan verzamelen. Voor het aansteken moet dit worden gereinigd. Meestal zijn de haren en pluis die erop zijn opgebouwd ontvlambaar en kunnen uw vlam de kaars (zwart) en / of eventueel de container doen schroeien. Je zou ook je kaars moeten reinigen tussen elke verbranding door het verwijderen van overtollig vocht dat in de kaars gevallen is.

De pit afsnijden
Meestal wanneer je voor de eerste keer een kaars gaat aansteken, is de pit uitzonderlijk lang. De pit moet worden bijgesneden tot 1/4 “(0,6 cm) voordat hij wordt aangestoken en gedurende de hele levensduur van de kaars op 1/4” gehouden. Dit betekent dat elke keer dat u uw kaars aansteekt, moet worden gecontroleerd of de pit niet hoeft te worden getrimd. Een te lange pit kan leiden tot overmatige rook, overmatige paddenstoelen, minder brandtijd en geschroeide was en / of container. Het kortzagen van de pit kan resulteren in een te smelten smeltbad en verstikking van de vlam.

Je kaars branden
Hoe vaak is het gebeurd dat je naar buiten gaat om een enorme mooie kaars te kopen om hem thuis te krijgen en deze in het midden te laten branden en je linkerhand met slechts een uitgeholde wasmassa? De belangrijkste reden hiervoor is een onjuiste verbranding van de kaars. Een andere reden kan zijn dat de pit te klein is voor de maatkaars waarin hij is ondergebracht. Om ervoor te zorgen dat de kaars maximaal brandt en een gelijkmatige verbranding optreedt, moeten kaarsen minstens 1 uur worden verbrand voor elke inch (2,5 cm) in grootte die de kaars is. Bijvoorbeeld… als u een kaars van 3 inch (7,5 cm) breed heeft, moet u de kaars voor de allereerste keer dat u hem aansteekt ten minste 3 uur branden. Waarom? Kaarsen zijn niet zomaar een kogel van was… ze kunnen geheugen vasthouden. Natuurlijk, hoe langer je je kaars laat branden, hoe groter het smeltbad dat je hebt. Hoe minder je het laat branden… hoe kleiner de smeltpool. Nu herinneren kaarsen zich de smeltruimte van de maat die je hebt gemaakt en elke keer dat je hem aansteekt, smelt hij weer terug naar die grote pool. Dus als je je 3 inch kaars hebt en het de eerste keer voor 1 uur aansteekt en uitdooft, zal je smeltbad waarschijnlijk ongeveer een inch breed zijn. Daarom zal het die 1 inch helemaal in het midden blijven branden. Neem alstublieft de tijd om uw kaars dienovereenkomstig te branden. Als je niet kunt wachten totdat het een paar uur brandt, steek het dan niet aan totdat je het doet.

Je kaars doven
BLAAS UW KAARS NIET UIT! Kaarsen moeten worden gedoofd in plaats van uitgeblazen. Het uitblazen van uw kaars kan resulteren in overmatige pituitwerpselen in uw kaars en overmatige rook. Wanneer je je kaars snuift, blijft de pit in tact en kan de rook die overal naartoe gaat worden geëlimineerd. Als u een containerkaars brandt, zoek dan iets dat niet ontvlambaar is om de opening van de container te plaatsen om de vlam te verstikken en aan te laten totdat de rook is verdwenen. Het snuiven van je kaars zal je kaars ook helpen om langer mee te gaan. Je kunt ook een snuffer voor kaarsen kopen. Deze zijn speciaal ontworpen voor snuifkaarsen en zijn te vinden en de meeste van uw lokale winkels.

Je kaars bewaren
Sommige mensen moeten hun kaars misschien bewaren omdat het een geschenk kan zijn voor later. Als u uw kaarsen wilt bewaren, probeer ze dan op te slaan in een koele, donkere ruimte. Zon kan de kleur van uw kaars beïnvloeden en als deze in de zon of op andere warme plekken wordt gezet, kunnen ze smelten afhankelijk van wat het smeltpunt van de was is.

Ik hoop dat dit iemand heeft geholpen die eerder een aantal van deze problemen heeft gehad. Er is veel meer aan kaarsen en kaarsen dan de meesten misschien denken of weten. Alsjeblieft… neem altijd voorzorgsmaatregelen bij het branden van kaarsen. Laat het nooit onbeheerd achter en verbrand nooit in de buurt van ontvlambare voorwerpen, kinderen of huisdieren.